grey-arrow

közúti
szállítmányozás
és fuvarozás

blue-arrow

tengeri
szállítmányozás

brown-arrow

légi
szállítmányozás

A nemzetközi közúti áruforgalmak tekintetében nem ismerünk határokat. A közúton költséghatékonyan elérhető szállítási viszonylatok többségében az FTL (Full Truck Load) forgalmaink mellett LTL (Less than Truck Load) forgalmakat is szervezünk, mindezt egy reprezentatív partnerkör kifejező megelégedése mellett. Az általunk kiszolgált vállalatok referencia értékére különösen büszkék vagyunk.

Aktivitásunk kiterjedtsége magában foglalja Európa teljes földrajzi területét, de az öreg kontinensen kívüli közúti relációkban is folyamatosan teljesítünk. Ezen képesség tapasztalt munkatársaink gondos és szakértő munkavégzésének köszönhetően nagy megelégedéssel szolgál Partnereink számára. Különösképpen azért, mert a távoli országok sokaságában a helyismeret, a gondos szűrési és kiválasztási feltételek, munkatársaink szláv, török vagy arab nyelvismerete egyaránt elengedhetetlen alappillérei a sikeres munkavégzésnek.

Saját fuvareszközeink megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak. Flottánk magában foglal normál  illetve mega belmagasságú járműfelépítményeket is.
Szolgáltatásunk kiterjed a túlméretes és túlsúlyos küldemények „door to door” továbbítására, mégpedig a teljes szállítási folyamat koordinálása mellett minden egyéb továbbítási mód (közúti, vasúti, belvízi, tengeri) szükség szerinti igénybevételével.

kamion_700x553px
hajo-1

Óceánok és tengerek, mind „hazai vizek” az INTER-ÉPFU Kft.  számára. Természetesen ezen a területen is maximálisan törekszünk megbízóink igényeinek teljeskörű kiszolgálására. Kapcsolataink a hajótársaságokkal, tengeri szállítmányozókkal, vasúti operátorokkal globális szerepvállalásunkat erősítik. Kedvező díjtételekkel és minőségi szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. A közúti szállításokat lehetőség vagy igény szerint tengeri forgalommal kombináljuk, ideértve 45’ konténerhasználatot, a „door to door” megoldásokat, vagy az átrakásos konstrukciókat. A Közel-Kelet, a Távol-Kelet, valamint az USA államainak forgalmaihoz kapcsolódva módunk van vámügynöki szolgáltatások közvetítésére is.

hajo-2
repulo

Az INTER-ÉPFU Kft. kiterjedt kapcsolatrendszerrel bír a légi szállítmányozás területén is. Partnerkapcsolataink révén versenyképes díjakat tudunk képezni a szállítandó áruk pontos ismeretében tekintettel a légi áruszállítás specialitásaira.
A lehetőségeink kiterjednek több jelentős európai Cargo repülőtér használatára.