CÉGÜNKRŐL

Múlt és jelen
Társaságunk az 1957-ben alapított Építőipari Szállítási vállalat jogutódjaként alakult meg 1992-ben. Cégünk hazai magánszemélyek tulajdonában áll. Eredetileg két fő üzletágunk alakult, mégpedig az első MAN márkaképviselet, szerviz és kereskedés, valamint a nemzetközi árufuvarozás. Korszakváltásként megélve 2008-ban társaságunk új, korszerűbb – a logisztikai szempontokat is előtérbe helyezve – modern telephelyre költözött.
Flottánk ekkor 30 db járműszerelvényre bővült, mellyel párhuzamosan szervizszolgáltatásunk és műszaki infrastruktúránk is teljesítette az MAN magas szintű és központi elvárásait.
A megbízói igények folyamatos bővülése okán társaságunk 2016 évben megkezdte szállítmányozói tevékenységének professzionális fejlesztését.
Kiemelkedő képességű szakembereink folyamatosan fejlesztik a vállalat szolgáltatási palettáját, mindez mára jelentős forgalom és árbevétel növekedést eredményezett.
Cégünk ma is a vállalat építésében jelentős szereppel bíró azon hazai magánszemélyek tulajdonában van, akik elkötelezettek a bővülés, illetve a folyamatos szakmai fejlődés tekintetében.

A jövő szállítmányozása
Hiszünk a hazai szaktudásban és abban, hogy magyar vállalatként a jövőben is jelentős szerepet fogunk vállalni a nemzetközi és belföldi ellátási láncok felelős működtetésében.
A logisztika változó szakmai és üzleti környezete megköveteli az innovatív megoldásokat.
Az INTER-ÉPFU kutatási és innovációs központja saját szállítmányozási szakértőinek bevonásával igyekszik gyors és hatékony válaszokat adni azon kihívásokra, amelyek kifejezetten az előre mutató technológiákat igénylik.
Munkatársaink felkészültsége, a cég méretéből adódó rugalmasság, a „WIN-WIN” üzleti filozófia együtt garantálják ügyfeleink korszerű és hatékony kiszolgálását, valamint piaci részesedésünk folyamatos és értéknövelő bővülését.

MAN Márkaszervíz és Haszongépjármű értékesítés
Társaságunk évtizedek óta MAN márkaszervizt üzemeltet, megfelelve a magas igényű követelményeknek, mind műszakilag, mind a munkatársak képzése tekintetében. A világmárka által előírt technikai fejlesztéseket, és szakmai oktatásokat napra készen végrehajtjuk, a minőségi követelményeknek minden szempontból megfelelünk. Alkatrész kereskedelmi üzletágunk szükség esetén ellátja partnereinket kedvező áron eredeti, gyári MAN alkatrészekkel, valamint egyéb tartozékokkal.

Haszongépjármű értékesítéssel foglalkozó szervezetünk kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerének köszönhetően mind a széria, mind a speciális kialakítású használt eszközök kiemelkedő kínálatát tudja nyújtani jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink részére. Különös elemeit jelentik a kínálatnak az Inter-Épfu Kft. fuvarozási üzletága által használt, kiemelt minőségben karbantartott vontatók és félpótkocsik értékesítése.

cegunkrol