Járműértékesítés

Kereskedelmi részlegünk feladata eleinte a saját járművek beszerzésére szorítkozott. A gyárral kialakított jó együttműködésnek köszönhetően telephelyünkön előbb konszignációs raktárat, majd magánvámraktárat hoztunk létre, ahol az MAN gyár használt jármű kínálatából tartottunk készleten jó állapotú járműveket. Az uniós csatlakozást követően a vámraktár intézményére már nincs szükség. Telephelyünkön továbbra is megtalálják a tisztelt érdeklődők az MAN gyár kínálatának legkeresettebb típusait. A járműveket átvizsgálva, igény szerint szervizelve, levizsgáztatva, a szükséges okmányokkal ellátva adjuk át vásárlóinknak. Cégünk tagja a magyarországi MAN márkakereskedői hálózatnak, így új járművek is rendelhetők nálunk. 

Az INTER-ÉPFU Kft. megalakulása óta foglalkozik MAN járművek értékesítésével. Hosszú évek tapasztalata és kapcsolatrendszere segíti a megfelelő járművek kiválasztását a leendő ügyfeleink részére. 

Minden, ami MAN! 

Legyen szó billenős, platós, darus, emelőhátfalas, hűtőfelépítményes, ponyvás, nyerges járműről nálunk mindegyik típusra kérhet ajánlatot. Használtautó vásárlása esetén cégünk a régi, használt járművét beszámítja a vételárba. 

* A használtautó beszámítás nem minősül ajánlattételnek. Minden beszámítási lehetőség egyedi elbírálás alapján történik. 

Értékesítő kollégánk

POPOVICS JÓZSEF

Tel.: +36-24-525-878

Mobil: +3620/9466-308

Fax: +36-24-525-789

E-mail: popovics.jozsef@inter-epfu.hu

Nyelv: magyar / német / orosz

Language: Hungarian/German/Russian